Hallo, mijn naam is Mathijs Remmig, Personal Trainer, Fitnesscoördinator en Beweegdeskundige.

 

Sport is altijd een belangrijk onderdeel geweest in mijn leven. Als klein jongetje was stilzitten moeilijk en was ik altijd in beweging. Mijn drijfveer om mensen te helpen was op vroege leeftijd al duidelijk zichtbaar. Dit is een levensmotto en niet iets wat je jezelf kunt aanleren. Deze bijzondere combinatie heeft er dan ook voor gezorgd dat ik al snel wist waar mijn krachten lagen en wat ik graag wilde gaan doen als ik groot zou zijn.

 

In 2008 heb ik de opleiding Fitness and Health Coördinator succesvol afgerond. Gedurende deze studie heb ik een specialisatie gekozen in de richting van zelfverdediging, preventiewerker, agressie & geweld (PAG) en RPM. Ik was klaargestoomd voor de wijde wereld en startte in mijn huidige baan als Fitness coördinator. Al snel kwam mijn drijfveer om mensen persoonlijk te helpen naar boven en ben ik vol enthousiasme gestart aan de opleiding NASM Personal Trainer.

 

Inmiddels heb ik  verschillende mensen middels PT kunnen helpen hun doelen te realiseren. Echter merkte ik dat diabetes langzamerhand epidemische vormen begint aan te nemen, om mijn werkveld te kunnen verbreden en mensen met diabetes ook te kunnen helpen besloot ik een opleiding te volgen als beweegdeskundige prediabetes. Inmiddels heb ik deze succesvol afgerond en ben ik er klaar voor om met mijn eigen onderneming MR4PT nog meer mensen te helpen! Mijn doel voor MR4PT is om de kwaliteit van het leven terug te brengen in de mens. Geluk dwing je grotendeels af en door voeding en beweging zorg je voor fysieke, emotionele en mentale balans.

 

“Om hulp vragen is een teken van sterkte”

Biografie

Facebook_share_button
Twitter_share_button
GooglePluse_share_button
Linkedin_share_button
Pinterest_share_button